Waar  u Toro-machines kunt kopen, huren of een servicebeurt laten geven

Ongeacht waar u woont of werkt, het netwerk van Toro-dealers staat klaar om u te helpen met de aanschaf, de huur of het onderhoud van uw machine. En het is eenvoudig een Toro-dealer in uw buurt te vinden. U hoeft alleen maar de vereiste informatie in te voeren.Wij gaan dan op zoek naar de dealer die het dichtst bij uw in de buurt is, en we geven u zijn naam, adres en telefoonnummer.


Wereldwijde leverbaarheid
 
Toro heeft meer dan 100 internationale distributeurs die de verschillende productassortimenten van Toro ondersteunen. Alle distributeurs volgen regelmatig trainingscursussen die in de fabriek worden geleverd, en kunnen klanten voorzien van de meeste recente informatie over productspecificaties, prestaties en toepassingen. Hun deskundigheid en bekendheid met de plaatselijke markt stelt hun in staat professioneel adviezen en hulp aan elke klant te geven.

Kies een land
Kies een product
groepToro-dealers zoeken
 
Ongeacht waar u woont of werkt, het netwerk van Toro-dealers en distributeurs staat klaar om u te helpen met de aanschaf, het onderhoud of de huur van uw machine. Het vinden van een Toro-dealer of distributeur in de buurt is eenvoudig. U voert gewoon de gevraagde gegevens in en u ziet de naam, het adres en het telefoonnummer van de dealer of distributeur die het dichtst bij u in de buurt is.

Postcode invoeren