Toro NSN

Vad är NSN Connect?

En exklusiv fördel som du som nuvarande NSN-kund får – med NSN Connect kan du komma åt din bevattningsstyrning var du än är, enkelt och säkert!

Du kommer åt ditt Lynx™-, SitePro™- eller Sentinel™-styrsystem (och alla dina program, filer och e-post) oavsett om du är hemma eller ute och reser. Allt du behöver är en dator eller en portabel enhet med internetanslutning. Du behöver inte lära dig en ny programvara, och som NSN-kund betalar du inget för hela funktionspaketet!

Få säker åtkomst till din bevattningsdator via en partner som du litar på, som gör ditt jobb enklare och som ser till att ditt system alltid är igång: Toro NSN.

Systemkraven

För att kunna använda NSN Connect måste din bevattningsdators operativsystem vara Windows XP eller Windows 7, och den måste vara ständigt ansluten till internet.

Eller om du är på resande fot kan du helt enkelt använda din iPhone, iPad eller iPod för att ansluta till bevattningsdatorn.

Komma igång

För att registrera dig så att du kan börja använda NSN Connect behöver du bara ringa Toro NSN på 1-800-ASK-TORO (1-800-275-8676). Om du redan har ett registrerat konto kan du gå direkt till www.nsnconnect.com, logga in och sätta igång.